Reachem | Deltagaradministration
347
page-template-default,page,page-id-347,page-child,parent-pageid-249,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Deltagaradministration

Få tid över till annat – lämna över administrationen av ditt mötesarrangemang till oss! 

Att hantera ett möte kräver normalt sett mer tid än du tror, inte minst att sköta anmälningarna. Det blir ofta många timmar framför strulande Excelark och överfulla mailboxar innan alla bitar faller på plats.

Låt Reachem ta hand om allt det administrativa kring arrangemanget. Med vår tjänst Delegia Organizer skapar vi en unik webbplats, sänder inbjudningar, tar emot anmälan, hanterar seminarieval, logi, transporter, betalning med kort eller faktura, gör samtliga listor och hanterar frågor och ändringar från deltagarna.

I systemet kan vi lätt producera namnskyltar inför och utvärdering efter konferensen, allt efter dina önskemål. Med vår hjälp får du som arrangör tid över att fokusera på det viktiga innehållet i mötet, och samtidigt får du en professionell inramning till ditt arrangemang och en smidig anmälningsprocess för deltagaren.

Reachem deltagaradministrationssystem är en webbaserad lösning (DMS) från Delegia för att bygga en webbplats och administrera deltagare till en konferens eller ett event. Systemet är fullt skalbart med funktioner och moduler, och kan användas till såväl små som stora arrangemang.

Reachem har användarlicenser för Delegias system och vi administrerar det med egna systemtekniker, som är utbildade SuperUsers på Delegia. Systemet utvecklas kontinuerligt och vi utbildar oss löpande på nya systemlösningar och funktioner. I DMS hanteras anmälan till evenemanget direkt som en tjänst över Internet och tjänsten kan enkelt länkas till en befintlig webbplats. Webbsidan kan anpassas med mallar för att passa den grafiska profilen för företaget eller projektet.

Erbjudande!

Varmt välkommen att prova Reachem Deltagaradministrationstjänst, du får 10 % rabatt vid din första bokning.