Reachem | Vårt samhällsansvar
263
page-template-default,page,page-id-263,page-child,parent-pageid-247,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Kongresser & Konferenser

Deltagaradministration

Kongresservice/PCO

Roadshow & Produktlanseringar

Social Event & Kick-off

Marketing on Demand

Hotellbokningsservice

Vårt samhällsansvar

Vi tar ansvar för ett hållbart samhälle
Som företag känner Reachem att det är viktigt att bidra till ett bättre samhälle och till en bättre värld. Detta gör vi genom olika typer av aktiviteter och hjälporganisationer.

Reachem engagerar sig i och bidrar till
Amnesty International
UNICEF Världsförälder
Cancerfonden
Demensförbundet

Fadderbarn
Reachem är sedan 2012 fadder till den 10-åriga flickan Diane. Diane kommer från Benin och tycker allra mest om att dansa och sjunga. Genom att varje månad skänka pengar till Diane och hennes familj så bidrar Reachem till att hon kan fortsätta gå i skolan, där matte är hennes favoritämne.

Gåvor som förändrar världen
Reachem har vid flera tillfällen tillämpat Barnfondens koncept med Gåvor som förändrar världen. Dessa gåvor består i till exenpel att köpa getter till familjer i Zambia, skolböcker till barn i Etiopien, fruktträd till familjer i Kambodja, leksaker till barn i Gambia, myggnät till familjer i Mali och mycket annat.

Blodgivare
Reachems anställda är blodgivare.