Reachem | Fakta
259
page-template-default,page,page-id-259,page-child,parent-pageid-247,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Fakta

Din Kongress- och Konferensbyrå

Reachem AB är en kongress och konferensbyrå som genom ett personligt engagemang och kreativa arbetsmetoder levererar högkvalitativa och kostnadseffektiva kongresser, konferenser och möten.

Reachem grundades 2008 och ägs av Birgitta Törnström och Karin Stenberg. Vi har över 30 års erfarenhet av att arrangera kongresser, möten och konferenser och har ett gediget nätverk med samarbetspartners inom mötesindustrin.

Företaget består av 11 anställda och omsätter ca 74 Mkr/år (2016).

Reachem samarbetar i ett nätverk av partners med olika spetskompetenser för att genomföra möten, mässor och konferenser på mest kostnadseffektivt och professionellt sätt.

Reachem arbetar enbart med personal och samarbetspartner som har utbildning och kompetens som motsvarar de höga krav som våra uppdragsgivare ställer på service och kvalitet.

Reachem genomför ca 800 uppdrag i Norden varje år, allt från mindre ledningsgruppsmöten till stora internationella kongresser med över 1000 deltagare.

Vi tar totalansvar för genomförandet och använder möten, konferenser och event som ett strategiskt verktyg åt företag i den interna och externa kommunikationen.

Våra kärnvärden är personligt engagemang, passion, kreativitet och miljömedvetenhet.