Wendelas bästa konferenstips

“Se till att inkludera en balans av inspirerande föredrag, interaktiva sessioner och tillräckligt med tid för reflektion och nätverkande” 
- Wendela Nestius, CCO

När du planerar en konferens är det avgörande att sätta tydligt syfte från början. Utan ett klart syfte blir det svårt att skapa ett meningsfullt program och engagera deltagarna. Efter att syftet är fastställt, är det dags att gå vidare till detaljplaneringen.

Ett välgjort program är nyckeln till en framgångsrik konferensdag. Se till att inkludera en balans av inspirerande föredrag, interaktiva sessioner och tillräckligt med tid för reflektion och nätverkande. Att planera för pauser och möjligheter till spontana möten är lika viktigt som att ha ett fullspäckat schema.

Slutligen, överväg att ta din konferens till nästa nivå genom att tänka utanför boxen. Varför välja mellan en fysisk och digital konferens när du kan ha det bästa av båda världar? Genom att skapa en hybridkonferens kan du erbjuda en inkluderande och interaktiv upplevelse för både fysiska och digitala deltagare. Med rätt teknik och vägledning kan du säkerställa att alla deltagare får maximalt utbyte av konferensen.

Vill du ha mer tips eller idéer från mig tveka inte att höra av dig till wendela.nestius@reachem.se!

Nästa
Nästa

Reachem inleder året med ett nytt ramavtal tecknat med IVO